Filtrona

Ik zit al een tijdje te kijken naar Filtrona, een Engels plastics packaging bedrijf dat in koers daalt. Dat is niet erg, dan wordt zo’n aandeel goedkoper. Vandaag zijn er resultaten en het aandeel stijgt 7,5%.
Ik heb even naar het persbericht gekeken en verdomd, het ding stijgt ook nog om de juiste reden. De directie spreekt goede hoop uit dat hun nieuwe systeem voor de sigaretten industrie, een hoogwaardig systeem dat het mogelijk maakt precies na te gaan waar dat pakje sigaretten vandaan komt, bij gaat dragen tot de winst.
Ik heb er nog maar oppervlakkig naar gekeken, maar dit bedrijf lijkt een sleeper en een koopkandidaat. Laten we verder kijken: FLTR.L
Geen positie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: