Jack de Ripper II

Reden waarom de oliejongens om me heen denken dat Jack geen risico inhoudt voor het peak oil verhaal is dat een bron 100 miljoen kost. Dat is erg veel geld. Bovendien is het veld een mozaiek van claims. Dat gaat om technische en andere redenen heel moeilijk worden. En qua milieu is dit nooit goed nieuws. Net zoals die teerzanden geen goed nieuws zijn. Chevron en Devon zijn de spelers in dit spelletje.

Wat mijn eigen olieplannen betreft verandert deze belangrijke ontwikkeling niets.
Geen posities.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: