Wegener en kapitein Haddock

Ik ben altijd bang voor wat ik het Kapitein Haddock effect noem. In een vuurgevecht met wat Arabieren wordt de whiskyfles van Haddock kapotgeschoten. De sympathieke zeeman ontsteekt hierover in woede en rent ondanks de kogelregen recht op zijn belagers af. Die slaan op de vlucht. Pas in het volgende beeld zien wij dat de cavalerie van de vader van de jonge prins Abdallah op het toneel verschenen is. Daardoor kozen Haddock’s belagers eieren voor hun geld.
Wegener steeg vandaag 4 pct schrijft Crum mij.
Long Wegener

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: