EADS: niet nu

Vooral geen aflevering van Airbus nu en elke dag meer lijken uit de kast. Iemand in mijn omgeving dringt aan op aankoop van dit aandeel. Alles heeft een prijs en die van EADS lijkt me nog veel te hoog. Alleen de prijs versus genormaliseerde winst is nog redelijk te noemen op 8x, maar het aandeel kan nog lager. De kast waar de lijken uitkomen lijkt dieper dan gedacht. Misschien een mooi onderwerp voor Slapend Rijk, met als eerste vraag: wat is erger dan een rigide, bureaucratische, politieke aandeelhouder ?
Antwoord: twee rigide, politieke aandeelhouders.

Geen positie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: