Nieuwe toppen, nieuwe runderen

Binnenkort starten we op Inveztor met een nieuwe rubriek genaamd Rundermans.
De rubriek is gebaseerd op een historisch citaat dat mij dierbaar is. “There is a sucker born every minute“. De auteur is P.T. Barnum, de circusondernemer.
Runderen zijn geen bedreigde diersoort, zo merken wij dagelijks. Ook binnen onze burelen niet, want wat zou ik veel goede doelen gelukkig kunnen maken als ik met de contante waarde van de fouten die ik zelf heb gemaakt.
Gelukkig kan ik u verzekeren dat ik niet de man achter dit medium ben vanwege de vele fouten maar ondanks. Want er zijn er die erger zijn.

Neem nu twee van onze zeer gewaardeerde lezers. Uit respect noemen we geen namen.
Dat woord “gewaardeerde” is niet zomaar een adjectief, nee, wij waarderen deze mensen echt, hebben ze lief en koesteren ze want zij zijn onze broodwinning en onze inspiratie. Daarom nemen wij ook de vrijheid hen en u er op te wijzen wanneer zij slachtoffer zijn van hun runderigheid. Want vergeet het nooit, blijf bescheiden, in bijna elke belegger schuilt ergens, vaak verdekt opgesteld of vermomd, een rund.

Terug naar onze twee gewaardeerde lezers. Zij klagen in een discussiedraad over hun grote pech. Zij zijn de speciale aanbieding van De Kapitalist misgelopen.
Inderdaad, onze mooie en nuttige nieuwsbrief, die wij noodgedwongen op de markt brengen voor het luttele bedrag van 399 euro. En wat zijn zij misgelopen ? De tijdelijke korting van 100 euro. Nu moeten ze de volle vreselijke mep betalen waardoor, u begrijpt het wel, de redactie van Inveztor een week lang kroketten had kunnen eten, in plaats van pindakaas.

Waar onze gewaardeerde vrienden niet naar kijken is naar wat ze mislopen voor die 100 euro.
Laten we het daar even over hebben. Gisteren tikte Xemplar even een nieuwe high aan. Vandaag spuit Rampart omhoog. Waarom ? Dat kunt u gratis op de site lezen. Maar het prachtige, kleinschalige onroerend goed aandeel dat nog een discount noteert tegen boekwaarde, dat krijgt u in de komende dagen alleen en exclusief in De Kapitalist. Elke keer dat we scoren kan zelfs de meest bescheiden belegger vele malen zijn abonnement terugpakken. Nieuw high voor Rampart dus. Maar er is nog een ander aandeel in onze PolderPortefeuille dat vandaag hard naar boven gaat. Waarom ? Dat zult u nergens anders vinden dan in De Kapitalist. Nergens anders omdat niemand dit aandeel volgt.
Binnenkort dus weer een flash.

U begrijpt hoe vreselijk ik het vind om mij te moeten verlagen tot dit soort commerciële uitingen. Toch ben ik zo vrij u uit te nodigen tot het nemen van een abonnement op De Kapitalist. Voor de volle prijs van 399 euro. Ik verlaag mij hiertoe op basis van een aantal komende ideeen. Hopelijk zullen die zo rendabel blijken dat u, zodra er weer een speciaal aanbod komt, zelf een goedkoper abonnement kunt nemen. Uw volle mep abonnement doet u dan over aan uw vrouw of, nog beter, aan uw vriendin.
Over hoe handig dat kan uitpakken hebben we het een andere keer.

Long RPT en XE.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: