Toch wat plusjes en AIC herplaatst

In de PolderPortefeuille gaat niet alles naar beneden. Rainy River, één van onze grootste posities is de afgelopen dagen een procent of tien gestegen. Het bedrijf start in Juli een roadshow in Europa maar komt daarvoor, volgende week woensdag al, naar Amsterdam.
Er is geen emissie aan de orde, het is een update voor beleggers.

Applied International Capital, het thermochemische researchbedrijf dat we onlangs in de PolderPortefeuille opnamen, stijgt weer boven de 300. Dat kan best komen door een duwtje in de rug, want vandaag sluit een herplaatsing van wat aandelen van de oprichters, die nog 50% hebben en die 6% van hun bezit verkopen. Dat zouden ze al bij de IPO doen, of kort daarna, maar nu staat de koers ruim drie keer zo hoog.
Als ik vandaag cash had zou ik bijkopen. Maar ik heb mijn stukken en hou die aan.

Thenergo, waar de laatste dagen veel over te doen is geweest, komt als ik goed ben ingelicht, op 14 Juni naar de beurs.
Long RR en AIC
Long Thenergo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: