Bang voor de Beer ? Lees binnenkort Berezina !

We lopen bij Inveztor al lang met een vergevorderd idee voor een Berenrubriek.
De tijd is nu rijp voor dit initiatief en we zijn er klaar voor. Behalve dat ik met vakantie ben. Want in tegenstelling tot wat u misschien denkt is de Beer altijd in mijn gedachten aanwezig en niet alleen dat. Voor een groot deel is mijn dagelijkse praktijk ook Beren-related en ik kan u verzekeren dat ik niet in Artis werk en dat mijn voorliefde voor zigeunerjazz zich niet uitstrekt tot fysieke berenbezigheden.

Berezina houdt zich bezig met strategie en tactiek om de Beer de baas te blijven.
We publiceren ons eerste nummer als gratis bijlage in De Kapitalist.
Zorg dat u een abonnement hebt en bel ons niet: vandaag verschijnt er nog niets.Geen posities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: