Goudmandje +153%…proefnummer?

In De Kapitalist schrijft Peter vandaag een Yukon special in twee delen. We denken dat er nog veel potentieel in deze streek zit en we verhogen ons aandeel en breiden onze selectie uit.
Vraag een proefnummer aan van De Kapitalist.

Het goudmandje van Peter Vermeulen steeg sinds de start op 18 september 2008 met 153%. Dat was dus de start van deze oefening, het is niet dat Venus toen in Uranus stond of zo. Dit is geen grapje, u zou ze maar de kost moeten geven, de goudgekken die zo redeneren. Als u het niet gelooft praten we een keer bij op een borrel.
De HUI index voor junior goudbedrijven steeg in die periode met 50,5% en de TSX Venture Composite Index, die ook aardig spoort, want al onze aandelen zijn Canadees, verloor 4,7% in die periode.
Nu kunt u ook even checken of uw eigen selectie het beter gedaan heeft, want dan horen we graag van u, en of uw goudfonds het beter gedaan heeft, je weet maar nooit.

Peter is heel bescheiden bezig maar de resultaten zijn goed en we breiden ook steeds meer uit in deze regio. We hebben onze eigen Yukon portefeuille lopen met daarin alle besproken Yukon aandelen in de Kapitalist edities. We doen dus ook wat we zeggen, ook al zijn er stemmen die het verdacht vinden als je de daad bij het woord voegt. In de PolderPortefeuille…

…Lees verder in De Kapitalist # 207 en #208. Nog geen abonnement? Klik dan op deze link: De Kapitalist: kennis is kracht.
 
Michael Kraland

Michael Kraland is financier en oprichter van Inveztor. Disclaimer Kraland: niet van toepassing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: