Update PolderPortefeuille (4)

Uitzender DNC heeft het gestelde koersdoel van € 10 op een haar na gehaald. Tijd voor enige finetuning In de PolderPortefeuille.

Wij hebben vanochtend DNC van de hand gedaan op € 9,94. De achtergebleven uitzender lijkt eindelijk te worden opgepikt door beleggers. Hoewel een iets verdere koersstijging niet valt uit te sluiten, lijkt het aandeel op het huidige niveau fair gewaardeerd. Tevens heeft er een eerste heraankoop plaatsgevonden. Het Franse ICT-concern Info Vista lijkt maar niet beneden de € 6,30 te willen zakken. Deze is weer opgepakt op dat niveau. Daarmee is toch gezien de eerdere verkoop op € 6,62 een leuke 5% verdiend. Een bescheiden trade, maar wel passend in de strategie iets méér rendement te halen uit de PolderPortefeuille. Arcadis heeft een dip van 5% net niet gehaald, wij zitten op het vinkentouw.

Open onderstaand pdf voor de PolderPortefeuille.

Michael Kraland


Michael Kraland is columnist bij Inveztor. Long Go Capital, Rainy River, Rampart Resources, Grove Energy, Max Petroleum, Transmeridian, Medical Intelligence, Memry Corp, Brightwater.    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: