De andere Bill

Er zijn veel Bill’s maar sommige zijn belangrijker dan andere. Buffalo Bill’s hotel bezocht ik vorige maand. Bill Miller was het onderwerp van Bill Kill blogs afgelopen week en verder hebben we nog Bill of Rights, Bill Gates en vooral, op ons vakgebied Bill Gross.

Kijk eens naar Gross. Hij is de grootste bondmanager ter wereld en wat doet hij ? Hij stapt weer in obligaties. Hij verlaagt cash in zijn portefeuille, koopt obligaties van Federale agentschappen zoals Fannie Mae en Freddie Mac, die in opspraak zijn geweest vanwege hun boekhoudingsprincipes en kiest voor 2 jaars staatspapier dat volgens hem het meest zal profiteren van de komende hausse in obligaties, want, zo verklaart Gross in een interview op 8 Augustus, de Fed is klaar met verhogen.

Geen posities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: