Wegener III

Nu hebben we dus een dilemma en willen we graag uw hulp inroepen. Kunnen jullie morgen Wegener wat lager zetten? Theolia is geen probleem. Goed management, erg ondernemend en volgende week ontmoet ik ze weer. Zet dat aandeel gerust hoger. Maar Wegener ? Alle problemen komen door de directie, die erg laag wordt ingeschat door de markt. Daar mag dus best een onsje af. Ik wil mijn positie verdubbelen. Is dat teveel gevraagd ?
Long Wegener, Theolia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: