AEX 275 & U308

Rampart kwam vandaag met goede boorresultaten en het aandeel liep in de eerste instantie op tot 0.30 om vervolgens weer wat terug te vallen.

De resultaten zijn goed, maar blijkbaar maken sommige beleggers gebruik van de winst om uit te stappen. De meesten zijn immers in Maart op 0.25 ingestapt, waarbij ze ook een warrant kregen. Ze pakken zo hun 20% winst en houden nog een gratis warrant met een strike van 0.35 over.
De goede resultaten suggereren dat er meer zit in het Sibley Basin en omdat Rampart daar zwaar inzit blijft dit een heel interessante speculatie. De U308 hierboven slaat op de aanduiding voor de uranium die gevonden werd. AEX 275 slaat op het koersdoel van onze vriend de Rienk Kamer voor het eind van dit jaar.
In tegenstelling tot de heer Kamer ben ik gematigd optimistisch.
Ik geloof in dalende rente, afnemende groei in de VS, een dalende huizenmarkt maar geen crash. Alleen wat normale ellende zoals je vaker ziet wanneer zo’n speculatieve cyclus tot een eind komt. Een dosis Darwin dus.

Long Rampart Ventures

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: