Waarom Medical Intelligence doorstijgt

Medical Intelligence steeg vandaag opnieuw, op het nieuws van gisteren en op wat interviews met CEO Louis Massicotte in de plaatselijke pers.

Nu Robert Bosch waarschijnlijk partner wordt voor tien landen en Orange al getekend heeft voor Frankrijk kunnen we ongeveer schatten hoe het distributienetwerk van het bedrijfje eruit zal zien.
Orange wil waarschijnlijk tekenen in meer landen. In Engeland is al een distributeur die een apothekengrossier is. Orange zou ook in Engeland en een paar andere landen een rol kunnen spelen.
De contacten met Telefonica in Spanje zijn bekend. Telefonica wil waarschijnlijk ook een rol spelen in Zuid-Amerika.
Nog niet zo lang geleden bracht Massicotte met zijn team een bezoek aan Nederland. Wij denken niet dat hij hier kwam vanwege de windmolens of de Rembrandt-Caravaggio tentoonstelling. Robert Bosch distribueert hier niet, het ligt dus voor de hand dat het een lokale speler wordt. Orange en Telefonica zijn niet erg sterk in Nederland, Telefonica kan hier zelfs helemaal niets betekenen en Orange weinig.
Dat wordt dus waarschijnlijk een andere partner maar er is nog niets bekend gemaakt.

Wel weten we dat het bedrijf klaar is met een cardio-product, voor na de introductie van het Columba armband voor Alzheimer patienten.

Massicotte overweegt een emissie maar zijn beurskoers is nu te laag en hij wil niet verwateren met een marktkapitalisatie van C$ 40 miljoen. Daar staat tegenover dat er minder kapitaal nodig is omdat de deal met Bosch ongetwijfeld minder uitgaven vergt dan een samenwerking met een telecombedrijf.
Dit is allemaal goed nieuws voor de aandeelhouders.
Long MIZ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: