Strategie in De Komende Kapitalist

Even serieus. Ik zeg wel in interviews dat ik me niet bezig houd met markten en andere zaken dan het uitkiezen van aandelen, maar dat is niet helemaal waar. Ik zeg het alleen omdat iedereen zich er zo mee bezig houdt.
Al die ruis. Hoe vinden de mensen de tijd ?

U zult van mij ook weinig uitspraken kunnen noteren over ons voetbalelftal – behalve dat het er meestal veel meer dan elf zijn maar er zitten er veel op bankjes- en nog minder over hun coach.
Toch ga ik graag naar een wedstrijd. Vooral als Messi speelt.

Zoiets heb ik ook met de markt. Wat moet ik nou over de markt zeggen ? Meestal heb ik weinig zin om nog meer ruis te produceren want daar komt het vaak op neer. Wat wordt er toch weinig zinnigs over geschreven. De laatste keer dat ik het over de markt had leek het me opmerkelijk dat letterlijk alle categorieën activa tegelijk stegen. En presto, nu heb ik een stuk van Jeremy Grantham geprint die dat ook zegt, goed gedocumenteerd en op 11 pagina’s.
En ik heb wat nagedacht over de markt omdat ik een paar dagen niet op reis ben.
Genoeg materiaal dus voor een update. Waar zijn we nu en waar gaan we heen. Want hoewel we de markt niet kunnen voorspellen is het wel nuttig te weten waar we ons bevinden.

De conclusie is dat we nog steeds in een bullmarkt zitten (maar dat wist u al, je hoeft maar naar buiten te kijken). De rest kunt u morgen lezen in De Kapitalist. Met ook een nieuwe stockpick van mijn hand. Plus een update over Xemplar, dat gisteren hard onderuit ging. Waarom gebeurde dat en wat doen we nu ?
Morgen.
In De Kapitalist.
Read all about it.
En nu even van dat heerlijke weer genieten.
Long XE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: