Kapitalist uitverkocht !

Uitroeptekens zijn ordinair en u zult ze hier dan ook minder vaak zien dan in de aankondigingen van een keurig middle-of-the-road hedge fund dat elke positieve maandscore met een uitroepteken verstuurt. Staat wel vertederend overigens.

Maar vandaag is een uitroepteken toch op zijn plaats. Pardon, plaats! Want De Kapitalist is niet alleen verstuurd(check uw inbox snel), alle exemplaren zijn verkocht. Uitverkocht dus!

Nu weet u wat nog erger is, qua vulgariteit, dan een uitroepteken. Althans, wij hopen dat u dat weet. Antwoord (heel eenvoudig): veel uitroeptekens !!!!!!

Wie veel uitroeptekens neerzet geeft een duidelijk sein: de boodschap is alleen voor clowns.

In de volgende Kapitalist flash gaan we aandacht besteden aan Frankrijk. Ik ga vanavond naar het debat tussen Ségo en Sarko kijken. Ik hoop dat hij erin slaagt deze zeurmiep haar kalmte te laten verliezen. Haar beperkte vocabulaire, de slechte, slepende intonatie en de armoedige ideeën zijn een constante belediging voor de kijker. Sarko is een energieke en vooral bijzonder heldere debater.

Ik hoop dat hij wint. Vooral voor Frankrijk.

Dat land heeft een trap in de mierenhoop nodig als nooit tevoren en er is maar één kandidaat die hiervoor gekwalificeerd is.

Ik stem niet, maar het is net alsof ik wel heb gestemd en nu weet u hoe.

Long Frankrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: