Zoon van Nog Een Kapitalist Update

Op een bits en afgemeten toontje vroeg een gewaardeerd lezer waarom er niet genoeg over Xemplar in onze voorlaatste update stond en of dat wel normaal was Mijnheer Kraland. Vooral die laatste twee woorden zijn prachtig en zingen nog steeds na in mijn hoofd.
Deze bondig geformuleerde eis deed mij denken aan de titel van de gitaartrilogie van Frank Zappa. Shut up and Play Yer Guitar. Dat was de titel van deel 1.
The Return of Shut up and Play Yer Guitar heette deel 2 en deel 3, voorspelbaar in zijn genialiteit heette natuurlijk The Son of Shut Up and Play Yer Guitar.

Zappa was een genie en deze titels zeggen veel, bijvoorbeeld hoe ik mij voel bij dit soort mailtjes, vooral nu ik bezig ben met de derde update deze maand. En dat terwijl onze Bitse Broeder maar voor één maandelijkse aflevering betaalt en de rest er gratis bijkrijgt. En dat allemaal ten koste van een klein deel van mijn resterende leven dat ik in weelde en overvloed zou kunnen doorbrengen zonder door deze Strenge Stuurman gestoord te worden.

Maar als een Griekse Tragedie werken wij hier toe naar de climax die het Noodlot voor ons en voor hem heeft bepaald.

Om te vermijden dat deze heer zich weer tot mij richt met een posting die eindigt met “Mijnheer Kraland ?” kan ik u niet van te voren melden wat er in de Zoon van Nog Een Kapitalist Update komt te staan. Alleen kan ik u verzekeren dat het materiaal is dat u nergens anders zult aantreffen.

Ook kan ik u melden dat u geconfronteerd zult worden met een uitnodiging voor een Diner in een Hoofdstedelijk Hotel met een Aangename Bar waar u in een mum van tijd een groot deel van uw abonnementsgeld kun terugdrinken.
Ik preciseer dit maar even omdat de redactie mij er constant aan herinnert dat ik voor een Nederlands publiek schrijf.

Ja lezers van De Kapitalist, wij organiseren een diner, presenteren een sterk in koers stijgend bedrijf en een tiental abonnés is welkom.
Misschien wel meer, als mensen ons er van kunnen overtuigen dat ze serieuze beleggers zijn en zich netjes kunnen gedragen.

Ik heb het budget van de avond bekeken en voorwaar, wie zich snel als abonné meldt loopt het risico op 2 October een flink deel van zijn abonnementsgeld terug te verdienen. De gelegenheid bestaat ook om met volle mond vragen te stellen aan de CEO.

Let dus goed op. Het wordt een korte update. Mr Bits zal niet tevreden zijn want wij doen geen onthullingen over de recente tandpastamerkwisseling van de CEO van Xemplar.
Neem snel een abonnement !Long XE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: