Is Abcap kuit ?

Gelukkig zijn de kranten in Nederland serieus. Geen roddelverhaaltjes, al moet ik zeggen dat mijn bitse lezer die mij aanschrijft met "Mijnheer Kraland" vindt dat mijn eigen verhaaltjes een bedenkelijk Privé en Story gehalte hebben.
Ik kan er niet over oordelen want ik weet dat deze bladen bestaan maar ik lees ze nooit. Wie weet kan iemand ons helpen?

Nu even terug naar de werkelijkheid die de fictie achterhaalt.
In Thielert staan we bij Inveztor (en bij Go Capital die hier 10% van haar kapitaal in heeft belegd) tegenover Florian Homm. Florian Homm is een zeer vermogende Duitser die een hedge fund genaamd Absolute Capital runde vanuit Mallorca wat lekker achteloos staat en wel tot onze verbeelding spreekt, hier bij Inveztor.

En Crum zit groot in Fortune Management waar Homm weer long zit. Terwijl hij Thielert short zit. Kunt u het nog volgen ?

Vorige week, donderslag bij heldere hemel, neemt Homm ontslag bij AbCap. Die hedge fund groep is genoteerd op de AIM in London en zakt 90%.

Vorig jaar werd Homm neergeschoten in Venezuela, maar dat was geloof ik vanwege zijn Rolex en hij overleefde het gelukkig. Kleurrijk. En toen verdween Homm, en als u Homm intoetst in onze zoekmachine vindt u het hele verhaal. U kunt het ook neuriën in combinatie met een mantra.
Hoe dan ook, als u een gokker (m/v) bent dan is het nu misschien tijd om…in Abcap te stappen. Leuke naam ook als u van Engelse televisieseries houdt.

Ik zit er naar te kijken, het enige dat we echt dwars zit is die verdomde AIM listing.
De zittende managers hebben al bijgekocht met een flinke discount, de gore graaiers.
If you can’t beat ‘em, join’em.
Wat denken de opinieleiders op deze site?Nog geen positie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: