Loef: +16,8%

Namens onze lezers en onze redactie is het onvermijdelijk om Edward Loef vandaag eens goed in het zonnetje te zetten. Loef heeft dit jaar bijna 17% gescored. Een keurige prestatie waarmee hij in de top 1% van beheerders zou zitten als hij niet slechts een bescheiden technisch analist van Gilissen was.

Het woord bescheiden gebruiken we niet per ongeluk. Loef is dat. Hij maakt weinig lawaai maar levert met de regelmaat van een klok zijn prestaties.
Het was erg grappig toen het FD onlangs hun nieuwe FD Geld supplement lanceerde met Edward en mijzelf op dezelfde pagina.
Edward met een zoals gebruikelijk doorwrocht trekken van lijnen en mijn verhaal dat erover ging dat je op moet passen met technische analyse.

Ik denk nog steeds dat TA in veel gevallen de boot mist, maar ik denk ook dat Loef de neiging heeft raak te schieten. Ik geloof niet in TA als panacea maar wel in het gebruik van TA om posities te bepalen in zeer liquide situaties.
Alleen daar kun je er van uitgaan dat het grootste deel van de informatie die bekend is, is verwerkt in de koersen.

Edward Loef sluit zijn eerste jaar bij ons af met een sterke indruk dat we hier te maken hebben met iemand die weet waar hij mee bezig is. Hij heeft een boodschap. Loef is hongerig en wil zich bewijzen.
Hij heeft geen methode die hij wil verkopen, hij doet gewoon wat hij moet doen, zijn medebeleggers helpen.
Een jaar is statistisch te weinig om een uitspraak te doen over iemands kunnen. Maar wie een jaar Loef achter de kiezen heeft twijfelt niet meer aan hem.
Goede TA werkt, in mijn persoonlijke optiek, als een vuurtoren. Goede TA helpt ongelukken te voorkomen.
De vuurtoren van Loef geeft bovendien zeer winstgevende signalen af.
Blijf op dat ding letten.nvt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: