Nieuwe Opal borrel, binnenkort in De Kapitalist

Hoewel het fiscaal steeds minder aantrekkelijk wordt is het hebben van geluk nog steeds niet verboden in Nederland.
Je krijgt er natuurlijk wel allerlei manifestaties van jaloezie gratis bijgeleverd. Soms van mensen waar je het niet van had verwacht.

Want we hebben geluk dit jaar. Niet alleen omdat we allemaal gezond het jaar zijn doorgekomen, vorig jaar lag dat wat gevoeliger, maar ook omdat het stom materiële aspect dat nu eenmaal het onderwerp van onze bezigheden hier is, gunstig verliep.

Het kan natuurlijk altijd beter, maar de recente harde stijging in een paar van onze grootste posities zoals Xemplar en Opal kunnen er toe leiden dat de PolderPortefeuille wat hoger gaat scoren dan gedacht.

Maar zoals we telkens te horen krijgen, dat kan alleen maar puur geluk zijn – we besparen u de andere hypotheses.
In dat geval kunnen we u alleen maar aanraden mee te doen met mensen die geluk hebben. Dat is beter en lucratiever dan meedoen met mensen die het beter zien maar blijkbaar pech hebben.

Geld ligt soms op straat, maar je moet het wel willen oprapen.
Bukwerk is niet altijd populair, mensen klagen liever achteraf.

Als u dit stuk leest en u bent een abonné van De Kapitalist kunt u nu overgaan tot de orde van de dag en uw normale bezigheden hervatten. Wij zorgen wel voor u.

Maar bent u nog geen abonné en leest u met stijgende ergernis hoe deze geluksvogels zich financieel vetmesten, dan bent u of een krent of een rund.
Wij zullen hier geen waardeoordeel vellen over wat beschamender is want wij kleineren onze lezers niet graag. Maar we achten het wel onze plicht ze te wijzen op hun kansen voor materiële ontplooiing. Behalve de krenten dus, die doen toch niets terug als ze wat verdienen. We hebben niets tegen krenten bij Inveztor maar als u er een bent dan hebben we toch liever dat u uit onze buurt blijft. Daardoor is het heel rustig bij ons op kantoor want het krentendom teelt welig in onze moerasdelta.
Nu de sectie melkvee. U bent een rund als u zit te klagen en te kniezen terwijl u voor een luttele € 399 een jaar De Kapitalist in uw brievenbus kunt krijgen.
Opal + 100%. Xemplar + 500%. En ga zo maar door.

Als u nu een abonnement op De Kapitalist neemt en betaalt kunt u uitgenodigd worden voor de komende Opal borrel.
Leest u eens op het Opal forum wat onze Kapitalist abonnés daar over vertellen.
In de komende dagen verschijnt de nieuwe Kapitalist met allerlei informatie die u nergens anders vindt.
Abonnés van De Kapitalist PER 31 DECEMBER worden uitgenodigd voor een borrel met Opal CEO Ron Oligney in een beschaafde – maar niet al te beschaafde- hoofdstedelijke bar.
Gelukkig hebben wij een zwak voor runderen die eieren voor hun geld kiezen. Profiteer hiervan.
Neem onze enigszins excentrieke marketinguitingen ter harte.
Abonneer u.
U helpt vooral uzelf. En bedenk goed, runderen staan boven krenten maar De Kapitalisten staan weer boven runderen.
Help !
Uzelf.
Doe het nu.


Bent u nog geen abonnee van De Kapitalist? Voor slechts € 399 profiteert u een jaar lang van de laatste stockpicks van onder andere Michael Kraland. Klik hier als u de volgende Xemplar (plus 780%) niet wilt missen.Long XE, OPA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: