Short of long het weekend in ?

Ik denk short. The Plunger denkt glad. De reden waarom The Plunger dat denkt schrijft hij op in zijn blog, ik schrijf de mijne hier op, het is een soort therapeutisch spelletje dat we met elkaar spelen.

The Plunger zit met de expiratie. Ik denk dat de trend veel sterker is dan de expiratiebelangen, behalve als we in een heel flauwe markt zitten, met erg weinig volume.
Het is ook een pure kansberekening. We hadden net wat goed nieuws met Google maar ik verwacht meer slecht nieuws. Wat weet ik niet, maar slecht. De reden daarvoor is dat er gewoon meer slecht nieuws in de pijplijn zit dan goed. Gewoon waarschijnlijker slecht dan goed dus, beleggen en speculeren is meestal een kwestie van probabiliteit.

Mensen klampen zich vast aan wat ze het liefst horen. Dat is goed nieuws.
Als je short zit ben je blij met slecht nieuws.
Ik ben liever blij, het hele weekend door.
Normaal zou ik alles sluiten maar dit weekend blijf ik liever short dus.
U kunt verder het blog van The Plunger lezen. Hij is voorzichtiger dan ik. Faites vos jeux. nvt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: