De Kapitalist: de grote Face the Music borrel & briefing

Inveztor kent goede en slechte jaren, hoewel, tot nu toe maar één slecht jaar op de drie en in feite voor de PolderPortefeuille één heel slecht jaar na elf goede.

Dat is geen reden om bij de pakken neer te zitten en we zijn er ook in geslaagd de mensen achter de bedrijven die ons teleurgesteld hebben te overtuigen opnieuw acte de présence te geven in Amsterdam en onze abonnees bij te praten over ontwikkelingen bij hun bedrijf.
De heren achter Rainy River, het nieuwe management van Opal, Ryland en Roadrunner komen naar Amsterdam op donderdagavond 12 februari, om zes uur voor een presentatie en de gelegenheid informeel kennis te maken.
In goede tijden is dit leuk, in slechte tijden is dit professioneel.

Er zijn het afgelopen jaar allerlei geruchten gelanceerd door allerlei nare of naïeve mensen. We zouden heulen met bedrijven, betaling ontvangen en ga zo maar door. Dat is allemaal niet waar. Die mensen komen keurig hun opwachting maken. Hoewel, keurig, het feit dat er nieuw management is bij Opal suggereert dat het vorige, godvruchtige, melkdrinkende management niet meer in goede reuk staat bij ons. Dat klopt.

Als u, net zoals wij, heel veel geld hebt verloren met deze bedrijven is dit een unieke gelegenheid om deze mensen eens te vertellen wat u van ze denkt. Beter nog, de borrel vindt plaats aan een gracht. Gooi ze er gewoon in als u niet gelukkig bent. Of luister naar ze en kijk wat we daarvan op kunnen steken.

Deze avond is gereserveerd voor abonnees van De Kapitalist. Mensen die al hun geld zijn kwijtgeraakt en hun abonnement niet kunnen verlengen zijn ook welkom. Stuur een mail naar info@inveztor.nl en u krijgt uw invitatie.

Michael Kraland

Michael Kraland is financier en oprichter van Inveztor. Disclaimer Kraland: een longpositie in Opal, Rainy River, Roadrunner en Ryland op het moment van publiceren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: