De Kapitalist: Xemplar borrel & briefing

Donderdagavond om zes uur organiseert De Kapitalist een borrel voor haar abonnees ter gelegenheid van het bezoek van de nieuwe directie van Xemplar aan Amsterdam.

De nieuwe Chairman, William "Mickey" Harley komt zich voorstellen, samen met CEO Simon Tam, IR man Eunho Lee en commissaris Mike Magrum.
Het Xemplar team zal de aanwezigen briefen over vooruitgang in Namibië. Mickey Harley is de man achter Fursa, een bekend activistisch hedge fund dat in Nederland brede sporen heeft achtergelaten in de ASMI affaire.
Kortom, dubbel goed nieuws, want niet alleen geeft dit een nieuwe impuls aan Xemplar, maar bovendien ben ik er niet bij, helaas moet ik zeggen. Peter Vermeulen en The Plunger zullen uw gastheren zijn die avond.

Belangstellenden kunnen een uitnodiging krijgen door een mail te sturen aan info@inveztor.nl.
Wij weten dat mede dankzij Xemplar een aantal abonnees moeite heeft met het verlengen van hun abonnement. Geen probleem. De Kapitalist is niet alleen wars van discriminatie op politieke en religieuze gronden, maar zal zich ook coulant opstellen voor recente ex-Kapitalisten die deze stralende avond willen meemaken.

Michael Kraland

Disclaimer Kraland: long Xemplar op het moment van publiceren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: