Toch nog onverwacht stellen wij u in kennis van…

…het wegglijden van de Dow onder de 7500.
Schmull lezers krijgen hier morgen een mail over, maar ook zonder dat verhaal kan ik u verzekeren dat dit voor de TA tuinlui, Fibonacci freaks, Kondratieff klutsers en Elliott Wevers een bron van inkt zal zijn.
We zijn nu ook onder het laagtepunt van november.
Het nieuws blijft slecht, ondanks vandaag wat opklaringen bij de Amerikaanse leading indicators.

Wie short zit of anderszins nog geld overheeft dankzij staatsobligaties en goed verhuurde portiekwoninkjes kan zich naar Parijs spoeden om daar in een beschaafd en voordelig restaurant genaamd Au Gourmand (www.augourmand.fr, +33142962219, 17, rue Molière) tegoed te doen aan duif, truffels of een menu van louter groenten dat zo geraffineerd is dat ik niet kon wachten u er nu over te vertellen.

Dit is een Alain Passard voor Nouveaux Pauvres. Passard is geweldig goed maar qua prijs naar mijn gevoel te fors voor dagelijks bezoek. Hier krijgt u de groenten van Joël Thiébault. De beste maraîcher van de regio Parijs, leverancier van de *** restaurants. Thiebault kweekt 1700 groentes.
Ik was € 100 kwijt voor een lunch met zijn tweeën en mijn geluk was volmaakt.
Thiébault staat zaterdag- en woensdagochtend op de markt, de Marché de l’Alma.
Rijd erheen, laad hem vol en vegeteer.
nvt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: