Juus de Kempenaer bij Inveztor

Juus de Kempenaer (1963) komt Inveztor versterken. 
Wat kunnen we goed gebruiken bij Inveztor en in De Kapitalist? Een gedisciplineerde kwantitatieve asset allocator. Want het verhaal gaat sinds het begin van de crisis niet meer over stockpicking of andere vormen van tijdverdrijf, maar over asset allocation en hoe je daarvan kan profiteren.

We kennen Juus van zijn vroegere stukken voor het FD. Dat waren goede technische analyses die wekelijks in één chart veel duidelijk maakten.

Sindsdien is Juus van Robeco naar Kempen gegaan en hij is nu actief binnen de Taler Groep in Amsterdam. Daar houdt hij zich bezig met de kwantitatieve ondersteuning van portefeuilles van instituten en van de Talerfondsen.

Van 1995 tot 2001 heeft Juus een wekelijkse column over technische analyse geschreven in de zaterdageditie van Het Financieele Dagblad. Verder zijn artikelen van zijn hand verschenen in het maandblad "technische en kwantitatieve analyse" en het Britse "the technical analyst magazine". Hij is regelmatig spreker op internationale congressen en seminars en verzorgt op verzoek in-house presentaties bij verschillende banken en vermogensbeheerders.  

Juus behoort tot het dunne bovenlaagje van de financiële professionals in Nederland.

We zijn blij dat hij ons is komen versterken.

Michael Kraland

Michael Kraland is financier en oprichter van Inveztor. Disclaimer Kraland: niet van toepassing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: