De Kapitalist: nieuwe transacties en een opmerkelijk Fairfield verhaal

HSBC kwam met goed nieuws net toen de markt aan een stevige pullback toe was dus de opening vandaag gaat er beter uitzien dan we vrijdag dachten. Leuk, maar niet belangrijk.
De PolderPortefeuille is 10% omhoog bij 63% cash waar we, puur uit bescheidenheid, u kent ons, geen rente voor vragen, moeten we wel doen, temeer omdat we voor onszelf die cash in obligaties beleggen en daar mooie winstjes op maken.
Peter Vermeulen zal dit lezen en als hij al niet zo overwerkt was zou hij zich aangesproken voelen en een lijstje obligatietrades produceren.

Deze week, vandaag, komt de hedge fund nieuwsbrief uit. Moet eigenlijk met hoofdletters. In de Hedge Fund Nieuwsbrief ook een opmerkelijk item over Fairfield. Iets dat u nog nergens anders hebt gezien. Iets waardoor u zin krijgt om in het eerste vliegtuig naar New York te springen om zeker te zijn dat u op 9 April in Fairfield bent. Wie weet samen met Louis van Gaal.

En morgen, pardon, later vandaag, de zoveelste update van De Kapitalist, waar u, voordat de klagende massa hier weet van heeft, de beste ideeën van de Inveztor redactie krijgt voorgeschoteld.

Gooi alle voorzichtigheid overboord en neem een abonnement.
De Kapitalist werkt weer. Anders hadden we het ding De Rentenier genoemd. Of, zoals vorig jaar, De Herstarter.
Vraag een proefnummer aan en bekijk wat we doen en wanneer.
Vorig jaar waren we slecht, maar rendementen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Wie weet doen we het dit jaar weer goed, net zoals de elf voorgaande jaren.
We zijn 10% omhoog, de AEX is 6% naar beneden, een abonnement kost € 449.

nvt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: