Hole in one

Hoe prettig het ook is, wanneer een grote misdadiger in dergelijke, lamentabele omstandigheden wordt opgepakt, het is geen fundamentele gebeurtenis. Op de korte termijn betekent dit evenement natuurlijk wel wat.

Er komt minder druk op de prijs van olie, de positieve, technische trend wordt voortgezet in een pre-kerstmarkt die vanaf deze week dun wordt en gemakkelijk hoger gezet kan worden. De grote olie-aandelen komen onder de aandacht.

Die fondsen zijn in 2003 niet van hun plaats gekomen en nemen daarom waarschijnlijk een prominente plaats in op de kooplijstjes voor 2004, samen met de andere achtergebleven, grote kwaliteitsaandelen.

Kenmerkend voor het afgelopen jaar waren de bèta trades, of, in gewoon Nederlands, het brandhout kwam naar boven.

Dat werd gisteren in Irak nogmaals bevestigd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: