Iets nieuws aan het Westelijk Front

“There’s really nothing going on but that’s typical for this time of the year,” said Elvis Picardo, chief market strategist at Global Securities Corp. (Reuters, 20 December 2005).

Geachte lezer, beste belegger,

Welkom bij Inveztor.
De tijden veranderen. Zo hebben wij, door de jaren heen, steeds meer een zwak ontwikkeld voor Elvis, terwijl in onze vormende jaren vetkuiven juist uit waren. Titels zoals Jailhouse Rock en Viva Las Vegas zijn actueler dan ooit in de beleggerswereld.
We kunnen ook meegaan met Elvis Picardo, die we helaas niet kennen, maar zijn titel en affiliatie boezemen ons ontzag in. Elk woord is daar raak.

Bij Inveztor zijn we al blij als we zo nu en dan raak schieten. Als we de ergste missers maar voorkomen. Dat is de essentie van beleggen. Voorkom de missers, schiet een paar keer per jaar in de roos, overleef de bearmarkets door het aanhouden van veiligheidsmarges.

De meeste goede beleggingsideeën zijn eenvoudig. Zo ook het idee achter Inveztor. Inveztor combineert de vaardigheid van een Gideonsbende professionele beleggers met het gezag en de ervaring van de beste en grootste zakelijke redactie van Nederland, die van het Financiëele Dagblad.
We willen u kunnen bereiken waar u bent, dus de medewerking van de dynamische jongens van BNR Nieuwsradio komt goed uit, vooral op momenten waarop luisteren veiliger is dan lezen.

Wij zijn nu de kleinste beleggerssite van Nederland. We hopen dat niet te blijven, maar rekent u vooral niet op ons om op te gaan scheppen over wat we gaan doen. Onze grote inspirator, Balthasar Graciàn (1601-1658) verbiedt dat. U merkt het wel.
We hebben er wat kundige, leuke en geïnspireerde mensen bijgehaald, inclusief Onze Man in Marbella.

Wij zijn trots op dit zootje excentriek ongeregeld. Zij en wij wensen u een voorspoedig jaar.

Michael Kraland


Michael Kraland is uitgever van Inveztor. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: