Update PolderPortefeuille (6)

De PolderPortefeuille noteert dit jaar inmiddels een plus van 33,5%. Onze doorlopende (verlaagde) verkooporder van Max Petroleum op ₤ 1,25 is uitgevoerd afgelopen week. Daardoor vertoont onze kaspositie voor het eerst in lange tijd zowaar een overschot. Het is nu te warm om na te denken over hoe dit te besteden. Wij komen hier volgende week op terug.

Verder weinig nieuws onder de zon: de online gokfondsen, verzameld onder Zondig, stonden wat onder druk. De sector blijft hardstikke goedkoop. Producent van zwembadalarmen MG International (klik hier) daalde ook enkele procenten deze week. Gezonde winstnemingen moet u maar denken. Gouddelver Rainy River heeft zich weer volledig hersteld van de dip van vorige week, toen teleurgestelde particulieren (klik hier) uitstapten.

De helft van ons vermogen is belegd bij professionele beheerders. Dat geeft rust in de portefeuille: in spannender tijden laten we het graag aan de profs over, maar vooralsnog bevalt het doe-het-zelven nog. Zolang het nog goed gaat uiteraard.

Open onderstaand pdf voor de PolderPortefeuille.

Michael Kraland


Michael Kraland is columnist bij Inveztor. Long Go Capital, Rainy River, Rampart Resources, Grove Energy, Max Petroleum, Transmeridian, Theolia, Medical Intelligence, Memry Corp, Brightwater.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: