Update PolderPortefeuille (7)

Het rendement van de Polderportefeuille dit jaar gaat aardig richting de 40%. Tijd voor een kleine update.

De energie- en grondstoffenaandelen blijven het uitstekend doen. Grange Resources bijvoorbeeld staat alweer een kleine 65% hoger sinds onze aanschaf. De Canadese uraniumzoeker Rampart is alweer verdubbeld. Dat is extra prettig gezien onze warrants, die wij uit conservatieve overwegingen voorlopig op nul blijven waarderen (idem warrant Medical Intelligence).

Kleine dissonant in de portefeuille is de recente koersontwikkeling van het Belgische IBA. Wij komen hier uitgebreid op terug. Ook over Transmeridian (TMY) valt het één en ander te melden. De koers is circa 20% opgelopen de afgelopen week. Vanochtend is onze positie in het Franse Info Vista weer verdubbeld op € 6,36 conform de strategie binnen de bestaande aandelen af en toe wat extra rendement te genereren.

Michael Kraland


Disclaimer: Long TMY, Rampart, Medical Intelligence, Grange Resources, IBA, Info Vista.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: