Update PolderPortefeuille

De mineurstemming op de beurzen vereist snel schakelen. Schadebeperking is óók geld verdienen. Reden de positie in biotechbedrijf Galapagos met een marginaal verliesje te sluiten. Het bedrijf had vanmorgen uitstekend nieuws en schoot een procent of acht omhoog. Het is in het huidige negatieve beursklimaat echter raadzaam wat terughoudend te blijven voor bedrijven als Galapagos, die het vooral moeten hebben van een fraaie toekomst. De bekendgemaakte deal met GSK wijst hier absoluut op, maar biotech blijft een kwetsbare sector op dit moment.

Verder maken wij ons inmiddels toch ernstig zorgen over de ontwikkeling van de dollar. De PolderPortefeuille bevat relatief veel dollarfondsen, een flinke valutadip kan een grote hap uit ons rendement halen. Wij zoeken nog naar de beste (goedkoopste) manier onze dollar-exposure af te dekken. Wordt vervolgd.

Open onderstaand pdf voor de PolderPortefeuille.

Michael Kraland


Disclaimer: geen positie in Galapagos.
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: