Update PolderPortefeuille

De markten blijken nog altijd lager te kunnen. Reden het kruit nog even droog te houden. Elke koopactie lijkt op dit moment afgestraft te worden. De AEX kreeg in het laatste half uur handel nog even een schop na. Dat is wellicht een soort mini-capitulatiemoment, maar hoeft niet noodzakelijkerwijs een koopmoment op te leveren. Wij tonen ons nog afwachtend, een technisch gedreven rebound vandaag ten spijt.

Gisteren is alleen bij het begin van de handel op Wall Street de positie in Transmeridian Exploration (TMY) verdubbeld met een aankoop van 15.000 stukken tegen $ 5,41. Dat bleek nog flink lager te kunnen: het dieptepunt voor TMY lag op $ 5,11. Dat niveau lokte koopjesjagers naar de markt en het aandeel sloot uiteindelijk licht boven het aanschafniveau op $ 5,45.

Wij overwogen en overwegen nog steeds een stukje indekking te zoeken tegen een mogelijke harde uitglijder van de dollar, maar vooralsnog trekt deze weer stevig aan ten opzichte van de euro. Timing is everything.

Michael Kraland


Disclaimer: long TMY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: