Aurelian en MG International

In mijn vorige blog item wilde ik het hebben over Aurelian maar drukte al op de verzend knop toen ik met Skye klaar was. Bovendien heb ik ook MG International verkocht dus daar ook even commentaar op. En ARU kwam gisteren met boorresultaten. Het aandeel is even van 31 naar 26 gegaan in de goudcrash. Niets aan de hand, ook als goud $ 100 teruggaat verandert de situatie voor de aandeelhouders niet veel: wat veel belangrijker is, is hoeveel goud er nou zit. De resultaten zijn erg goed. Middelkoop (het is zijn idee immers) zal ze binnenkort vast wel in detail behandelen.
ARU houden we dus aan.

MG, de leuke alarmmakers, liggen wat te drijven in het water na de alarmaffaire van deze zomer (als u meer wilt weten, gebruik dan onze prachtige zoekmachine). Ik denk niet dat je daar nu al uitmoet, om redenen die ik eerder uitlegde. Er is niets ernstigs aan de hand lijkt me en de komende resultaten worden waarschijnlijk erg goed. Ik hou ze dus privé vast voor een ritje terug naar de oude top, rond de € 55. Tenzij ik me vergis natuurlijk.

Long SKR, ARU en MG International

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: