Aurelian & Skye

Eén van de vervelende dingen bij beleggen met een PolderPortefeuille is dat ik hier geen geld bij kan stoppen. Behalve lenen dan. En als ik dat doe is er altijd wel iemand die weer gaat piepen of ik wordt door Ere Lezer ffff terecht gewezen omdat ik onverantwoord bezig ben. In werkelijkheid verdien ik ook nog echt geld, buiten mijn beleggingen, en kan ik dus geregeld bijkopen. Wij kunnen dat niet. Deze prelude heeft alleen tot doel uit te leggen waarom Skye eruit is gegooid. Zelf houd ik het nog even vast. Het aandeel kan dus in een nieuwe portefeuille, de Afterparty Portefeuille. Ik houd het aandeel om de volgende reden: dit is een take-out. Billiton gaat de tent kopen of een ander, wie weet Inco, want die zitten er nog in. Maar Billiton heeft de beste kaarten want die hebben de mijn er omheen.

Het bedrijf is een dollar of 18 waard. Maar een bid premie is niet uitgesloten, dus dan komen we zo boven de 20.
Dat is dus nog speculatiever dan speculatief en heeft iets te maken met het onderste en de kan. Mee eens. Daarom heb ik gisteren winst genomen, virtueel en daarom heb ik ze zelf nog. Inmiddels zette Skye een nieuw hoogtepunt neer op C$ 17,15.
Het volume is nu lager, een kwart miljoen aandelen.
Ik ga eens kijken wat ik in Toronto te weten kan komen en bepaal dan opnieuw mijn positie.

Long SKR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: