PolderPortefeuille: ballast overboord

Ik verkoop Hamon morgen gedurende de dag maar ik houd de claims. Vooral die ene die op mijn afschrift als “Hamas” vermeld staat, dat wordt vast een knaller.Want er zijn er twee, van die claims. Een gecompliceerd verhaal dat ik graag aan Martin Crum overlaat, die heeft verstand van dat soort dingen.
Ik gooi het aandeel eruit om ruimte te maken, ik ben er verder positief op en ga misschien proberen wat rechten bij te kopen want die claims zijn goedkoop.

Memry verkopen we ook, morgen gedurende de dag. Ik heb ze zelf al een tijdje geleden weggedaan omdat het me te lang begon te duren en er telkens teleurstellingen kwamen. Gewoon een kwestie van geduld en van betere kansen in andere aandelen.
Excapsa gooi ik er ook uit. Zeker, als we blijven zitten krijgen we straks meer maar ik heb liever cash nu en hoop met bijvoorbeeld Rainy River of RockWell veel meer te verdienen.

Er komt een roadshow met RockWell op 12 december omdat het bedrijf geld gaat ophalen. Ze zoeken US$150 miljoen tegen $ 10 per aandeel. Er staan nu 208 miljoen aandelen uit, wat een marktkapitalisatie van 2 miljard betekent.

Skye dook gisteren 18% en doet het vandaag weer wat beter. Het volume was gisteren groot. Ik ben nu de draad even kwijt bij dit aandeel en doe dus niets.
Theolia veert wat op. Ik denk dat dat komt door de IPO van EdF Energies Nouvelles, de windmolens van EdF. Theolia lijkt dan een stuk goedkoper.

Een beetje lucht in de portefeuille. Wat zijn er toch nog steeds veel stukken die ik zou willen kopen.
Long Hamon rechten, inclusief Hamas, Excapsa, RockWell, Rainy River, Theolia en Skye

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: