Rainy, NOT done en champagne

Rainy champagne. Ook in Parijs regent het. Er is een grote champagne proeverij een paar straten verder, bij Augé. Na bijna een maand afwezigheid eindelijk terug in de stad. Riany sloot vrijdag op 6,68, nu dus 500% winst sinds de presentatie van Nelson Baker in Amsterdam (zie de zoekmachine voor het verslag).
Donderdag geeft Nelson Baker een lunch in de hoofdstad voor zijn beleggers om wat informatie te geven. Geen emissie, alleen om bij te praten. Dat wordt een leuke lunch.

Vlak voor de feestdagen zijn de wijnhandelaren bezig met allerlei proeverijen. Gee tijd voor de Rhône wijnen gisteren bij Lavinia, waardoor ik Domaine de de la Vieille Julienne gemist heb. Een mooie chateauneuf, die voor degenen die geen Rainy of Aurelian gedaan hebben ook een aoc Côtes du Rhône onder de zelfde naam maakt, op een iets ander terroir, vlak ernaast.
Vanmiddag de traditionele champagne huizen. Dus niet mijn favoriete Selosses en zijn epigonen, maar Krug, Bolly, Billecart, Deutz, Roederer, Pol Roger, Dom Pérignon en natuurlijk de prachtige mesnils van Salon. En ook de oranje weduwe, Roederer en Moët.

Full disclosure: dit blog wordt geschreven voor de proeverij.

Middelkoop komt vanavond of morgen met een verhaal over NOT.
Dat is een klein goudzoekertje in Québec. Maar wat een vondst, vrijdag tijdens de beurs bekend gemaakt. Het aandeel steeg 55%.

Ik denk dat ik maandag wat ga kopen, ook voor de PolderPortefeuille. De resultaten van NOT zijn astronomisch goed. Ik wil niet overdreven klinken, maar als u weet dat 5 gram goud per ton al netjes is en dat alles in de 2 cijfers tot groot enthousiasme leidt, dan zult u het met me eens zijn dat 4 cijfers exceptioneel is.
Lees Middelkoop’s stuk.

We hebben even bijgepraat en denken dat we onze eindscore en vooruitzichten voor volgend jaar bekend gaan maken op een speciale bijeenkomst, uiteraard met voorrang voor Inveztor abonnees.
Dat gaan we snel organiseren, nog in december en zelf denk ik aan de 19e, ’s avonds.
Er is dan ook een vertegenwoordiger van Rainy River of RockWell bij.

Met een beetje geluk kan ik dan ook een tipje oplichten van de sluier van ons volgende olieavontuur. Dat wordt naar het zich laat aanzien een ongelooflijke klapper, eerste officiële presentatie in Amsterdam op 15 januari maar misschien al een voorproefje nu.

Long RR en RWP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: