Out of Africa III: De Geföhnde Onderbroek

Waarin onze Indiana Jones een kudde kudu’s ziet, bijna uit een helicopter valt, zich in het borstzakje van een geoloog verstopt en over heel veel uranium loopt.

De nacht in de woestijn was koel en iedereen trok truien aan. Er werd wat vlees geroosterd op een barbecue. De economisch angehauchten onder ons zouden in houten beleidstermen het causale verband kunnen weergeven tussen de vier heren die anderhalf uur lang lamskoteletjes en worstjes omdraaiden en de 80% werkeloosheid in Namibië.

Noot van de redactie:
De rest van dit verhaal kunt u lezen in De Kapitalist.
Als u slim bent wordt u abonné. Dan wordt u namelijk hierbij uitgenodigd om donderdagavond aanwezig te zijn in een prettige en elegante hoofdstedelijke gelegenheid voor een borrel met de directie van Xemplar.
Die zijn die dag in de stad omdat ze vrijdag een lunchpresentatie voor beleggers hebben.
Exclusief voor de betere Kapitalistlezers is CEO Gennen McDowall die avond beschikbaar voor het beantwoorden van vragen.

Na het DEQ diner is dit de tweede exclusieve avond die we voor abonnés van De Kapitalist organiseren.
En voor wie de koers van DEQ heeft gevolgd is het duidelijk dat wie aan dat diner meegedaan heeft zijn abonnement voor de komende jaren heeft terugverdiend.

Als Abonné ontvangt u uiterlijk maandag uw uitnodiging voor de Xemplar borrel, donderdag aanstaande van zes tot half acht. De plaats van ontvangst wordt bekend gemaakt per persoonlijke email.
Long XE, DEQ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: