In De Geföhnde Onderbroek: $2,31

Xemplar gaat vanavond blijkbaar een nieuwe top neerzetten, als het zo doorgaat tenminste.
Er zijn allerlei redenen waarom dit de komende dagen nog eens zou kunnen gebeuren en omdat dit soort informatie extra waardevol is stoppen wij het, onverbeterlijk als wij zijn, in de komende flash van De Kapitalist.

Wees geduldig, u weet nog niet wanneer hij komt, die flash, dus loopt u in godsnaam niet op en neer van onder de douche naar uw pc om te checken want dat druipstraaltje is de pest voor uw toetsenbord.
Pas ook op voor watervlekken op het parket of op de Amerikaans eikenhouten vloer.

In deze flash alles wat u weten moet om als u tot de genodigden behoort van het festijn van donderdag in de zeer geronmmeerde hoofdstedelijke uitspanning waar wij onze nieuwe vieren.
En niet alleen dat. Die avond komt er grof geschut over uit Vegas. Phil Oldridge en Chad Dixon, busmakers extraordinaires. Wat die daar komen doen kan alleen een mysterie voor u zijn. Tenzij u een abonné van De Kapitalist bent: dan weet u het binnenkort.

Wat ik niet begrijp is waarom ondanks al die bijzonder gesoigneerde borrels en diners en ondanks de stroom aan flashes we de prijs van De Kapitalist nog steeds niet verhoogd hebben en waarom er toch nog twee proletarisch winkelende beleggers zijn die klagen.
En dat terwijl onze abonnementen en avondsessies toch ook openstaan voor Nouveaux Riches en zelfs Très Nouveaux Riches.
Raar hè ?Long Xemplar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: