De Kapitalist: Dieptepunt, Keerpunt, Punthoofd

De nieuwe Kapitalist komt eraan.
De paniekerigen onder onze waarde lezers kunnen nu al hijgerige mailtjes gaan sturen waarom ze hem nog niet ontvangen hebben.

Ik wil daar wel antwoord op geven om Martin Crum’s weekend te sparen.
Hij is nog niet verstuurd, ik schreef alleen dat hij eraan kwam.

Dit doet me denken aan de beste manier om iemand op stang te jagen, zeker als het iemand is die zich gemakkelijk opwind. U hoeft alleen maar "Laten we even kalm blijven." te zeggen, of "Windt u zich niet zo op". Dat werkt perfect als u op een schuimbekje uit bent.

Dieptepunt, Keerpunt, Punthoofd is de titel van mijn stuk. Het is het minst interessante stuk dat er in staat. U moet vooral kijken wat The Plunger en Vermeulen er deze maand van bakken. Om van te Schmullen.

In Dieptepunt, Keerpunt, Punthoofd krijgt u van mij nog een extra lading Mea Culpa en een verhaal over één van onze aandelen waarvan ik denk dat we de positie wat moeten uitbreiden. Dat doen we dan ook en onze abonnees krijgen de primeur.
Amusant is dat vandaag een grote krant een artikel over dit bedrijf publiceert. Eveneens amusant is dat de US Geological Survey deze week met een studie kwam die de potentie van dit aandeel onderstreept.


Bent u nog geen abonnee van De Kapitalist?  Voor slechts € 449 profiteert u een jaar lang van de laatste stockpicks van onder andere Michael Kraland.  Klik hier en kom direct op de verzendlijst


Er zijn nu dus twee goede redenen om een abonnement te nemen. Ten eerste leest u alles over dit aandeel waarvan ik denk dat het een tenbagger gaat worden. Ik heb het gekocht op $ 0,85, een jaar geleden. Het staat nu wat hoger. Maar als dit aandeel geen winnaar wordt weet ik het niet meer.
Dat brengt ons op de tweede goede reden om een abonnement te nemen.
U ziet dat ik een van de weinigen ben die zijn nek uit durft te steken. Roekeloos. Onvoorzichtig. De Bedachtzamen in mijn omgeving hebben er geen goed woord voor over.
Er zijn maar weinig mensen in Nederland die durven. Jort Kelder en Eric Smit zijn jongens die durven. Inveztor durft ook.
Voor een luttele € 449, een belachelijk laag bedrag waarvoor Eliot Spitzer zijn broek nog niet mocht uittrekken mag u mijn verhaal lezen en mij voor van alles en nog wat uitmaken, uitlachen en met pek en veren bedreigen als het niet uitkomt.

Waar elders vindt u zo’n deal ?
Abonneer u vannacht nog.

Michael Kraland


etf_logotype_small 20 gratis transacties op Euronext? Probeer het nu

Disclaimer Kraland: niet van toepassing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: