Ondertussen, in de schaduw van Ryland’s boortorens…

Het weekend is aangebroken en terwijl de redactie van Inveztor noest arbeidt om u te verleiden nog meer geld te verliezen met loze oliespeculaties, roeren de fora zich eveneens.

Gisteren kwam er onverwacht toch nog beweging in Xemplar met volume van twee miljoen aandelen. Blijkbaar had iemand in de teen van het stoffelijk overschot geknepen en floep, opeens beweging.

U begrijpt dat wij de hele nacht hebben doorgevorst om erachter te komen wat er nu aan de hand was.
Een snode shuffle of iets echts?
De samenzweringstheorieën werden al neergepend voor het aandeel de helft van het dagvolume raakte. Heerlijk, als je alles zo zeker weet als sommige van onze lezers.

Tegelijkertijd vragen beleggers zich af wat er nu precies bij Ryland Oil gebeurt. En of die 58 miljoen warrants nu uitgeoefend worden of niet, want alleen voldoende gefinancierde bedrijven kunnen overleven, olie of geen olie.

Ook dat hebben we uitgezocht en we weten nu genoeg om u er verslag van te doen.

U kunt rustig doorgaan met het maaien van uw gras. U kunt uw kinderen overmatig aanmoedigen hun vriendschappelijke hockeywedstrijdje te winnen (als u mij maar geen petities en andere moraliserende pamfletten stuurt over uw sores aangaande oudergedrag langs de lijn, mijn zonden liggen elders). U kunt uw email eventueel bijwerken en wat dat betreft spreken wij elkaar wellicht later opnieuw.
Want alles dat ik te weten ben gekomen over Xemplar en Ryland stop ik in een korte flash die wie weet door mijn noest doorploegende collega’s nog verzonden kan worden.
Voordat ik mijn gedachten in uw postvak laat glijden wens ik u, zeker als u een van onze gewaardeerde betalende abonnés bent, een prettig weekend.

Michael Kraland


etf_logotype_small 20 gratis transacties op  Euronext? Probeer het nuDisclaimer Kraland: long Ryland en Xemplar op het moment van publiceren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: