Kinky Friedman, zijn huis, vanavond in Paradiso en De Kapitalist

Er is meer in het leven dan geld. Er is sex, er is drugs, er is rock ’n roll. Er is een stroom aan ervaringen die het leven interessant maken. Er is vanavond een concert van Kinky Friedman, in Paradiso om 8 uur. Vermeulen en uw dienaar hebben wat kaarten ingeslagen om het Weimar effect op uw Inveztor portefeuille wat te verzachten. Kinky Friedman is de sympathiekste politicus in Amerika, bar none. Kandidaat voor het gouverneurschap van Texas en tegendraadse countrymusicus.
U zou het niet anders van Inveztor verwachten, onze blik op de onroerend goed crisis in de VS is net iets anders dan wat u elders leest.

Kinky’s huis in Austin staat te koop. Vier slaapkamers, 2,5 bad en Eric Clapton, Ringo Starr, Joni Mitchell en Joan Baez zaten om de tafel. Vraagprijs $500.000 (www.kinkysaustinhome.com).
Kinky’s Austin Home is For Sale.

"Own a Piece of History

6006 Mountianclimb (sic, Inveztor) Drive Austin, Texas 78731

Nestled in the hills of Northwest Austin is the home that has been in Kinky Friedman’s family for close to 45 years. Not only, as some may argue, should it be considered a national landmark, it is also a fine home, on a wonderful lot (almost 1/3 acre) in one of the most sought after areas of Austin. The home in all its vintage charm is ready either as is or offers tremendous potential as a renovation.. "
Daar kan je net een stacaravan in Zuid voor kopen en vergeet niet, Austin is de woonplaats van Opal Chairman Ron Oligney, die kunt u dan lastig blijven vallen tot de koers weer wat doet.

Terug naar Amsterdam. Daar speelt Kinky vanavond. Wie mee wil moet even mailen naar kraland@inveztor.nl, zolang we kaarten long zijn, probeer anders via Paradiso.

"A visit with Kinky Friedman and special guests Little Jewford and Washington Ratso

This special event features Kinky, Little Jewford and Washington Ratso performing classic Kinky Friedman songs. Also during the evening, Kinky will read from one of his books and entertain the audience with anecdotes and opinions about politics and his experience running for governor of Texas."

Goed, dit was het belangrijkste nieuws en voor dit soort zaken hebben we Inveztor uiteindelijk opgezet, die beurs en al dat gedoe met geld is maar bijzaak. Daar is nu het moment voor aangebroken.

Een aantal lezers, te beleefd om te vragen welke van onze waardeloze aandelen ze er nu het eerst uit moesten gooien, informeerde of we niet een rangorde konden aanbrengen in onze portefeuille.
Een soort van "u vraagt, wij graaien".
Dat hebben we gedaan.
Het resultaat krijgt u vandaag via De Kapitalist in uw mailbox.

Het verhaal van drie mislukkingen die helaas stegen, Ryland, DEQ en Thenergo en van Rainy River dat zwaar ondergewaardeerd is. Hoe zwaar, dat halen we nog eens aan.

En natuurlijk het verhaal van wat voor mij persoonlijk eindelijk de grote doorbraak in Nederland betekent, het instorten van Xemplar en de zwakke prijs en prestaties van Opal.

Welk aandeel moet u het eerst wegdoen en welk aandeel moet u houden ?
Zodra u antwoord op die vraag hebt weet u één ding zeker. Het omgekeerde staat u te wachten.
Schort uw siësta en uw namiddag afspraak met uw maîtresse op. Vandaag alles in De Kapitalist.
En voor we het vergeten, speciaal voor de Inveztor bashers: neem NU een betalend abonnement ! Dan maakt u kans op een gratis ticket voor Kinky Friedman. "Why the hell not ?"


Bent u nog geen abonnee van De Kapitalist?  Voor slechts € 449 profiteert u een jaar lang van de laatste stockpicks van onder andere Michael Kraland.  Klik hier en kom direct op de verzendlijst.Michael KralandDisclaimer Kraland: long DEQ, Opal, Rainy River, Ryland, Thenergo, Xemplar op het moment van publiceren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: