Well Hung: Imagi +41%

Gisteren had Peter Vermeulen het over het Trophy Fund van Kenneth Hung.Het moeizaam overlevende film aandeel Imagi, genoteerd in Hong Kong, dat zo’n beetje de Thielert van Trophy is, maar hopelijk dus niet want ik ben long Trophy zoals ik ook, met het schaamrood op de kaken beken dat ik long Go ben .Zo’n nette meneer die Kraland maar toch long Go ? Inderdaad.
Imagi, zo laat Vermeulen ons net weten was gisteren 41% omhoog op een omzet van 41 miljoen stuks wat, hou u vast, ook 41 keer het gemiddelde is. U weet waar 41 voor staat, bij de Chinezen ? Nou wij dus niet. Mocht u het weten, dan graag in de draad hieronder. Long Trophy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: