Met Inveztor in de aanval

Op maandagavond 17 november organiseren we een Crisis avond in Amsterdam. Twee van Inveztor’s columnisten geven presentaties. Edward Loef, chartist extraordinaire, zit dit jaar goed, wordt op handen gedragen en laat ons zien wat hij nu denkt.

Diederik Schmull komt over uit London. Rik is de meest ervaren professional in ons team en ondanks het feit dat hij ’s avonds niet in de praatprogramma’s zit, is hij de man die dit al jaren heeft aan zien komen. Rik is de meest belezen marktkenner die ik ontmoet heb. Hij gaat een doekje opendoen over hoe hij de ontwikkelingen ziet. Hint: mooi is het niet maar kansen genoeg.

U weet het, een gewaarschuwd man telt voor twee. Dat geeft ook meteen de waarde van deze avond aan. Die staat in schril contrast met de prijs. Voor betalende Inveztor abonnees van De Kapitalist en/of Schmull Nieuwsbrief is de toegang gratis. Voor andere belangstellenden is de toegang € 99 in de voorverkoop tot vrijdag 14 november, daarna € 129.

De ontvangst is om 18:30u, waarna u met iets wordt volgestopt waar u wakker van blijft. Om 21 uur begint de borrel en mag u dus weer weg, tenzij u nog vragen aan de sprekers wilt stellen.

Het aantal plaatsen is beperkt, reserveer daarom tijdig.
Michael Kraland is financier en oprichter van Inveztor. Disclaimer Kraland: nvt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: