Vastgoedjager bij Inveztor

Mogen wij even voorstellen? Gerdo de Jager, vastgoedadviseur, vanaf heden betrokken bij Inveztor en De Kapitalist.

Maar eerst gaan we even terug in de tijd.
Jaargang 1971 was aanzienlijk beter voor de familie De Jager dan voor wijnbouwers van Bordeaux, want Gerdo kwam zijn familie en ons vaderland verrijken en de wijn van dat jaar kunnen we doorspoelen. Bewaar de 1970 echter wel, die is legendarisch.

Gerdo is oprichter en partner van De Jager De Looff & Partners en Beurswaage Fondsanalisten. Na zijn studie International Business Administration aan de Hogeschool Utrecht, is hij direct gestart als ondernemer op een breed terrein van vermogensadvies en financiële planning.

Laten we nu even kijken hoe Gerdo u ook kan verrijken. Zoals u weet is Niet Verliezen het Nieuwe Winnen® en als uw vermogen deel uitmaakt van de € 4 miljard die in vastgoed CV’s en aanverwante vehikels zit, dan heeft u nu een kans die u, zittend in uw leunstoel met een kopje koffie en uw gehoorapparaat op halve sterkte vanwege het gekeuvel van mevrouw, kunt grijpen.

Gerdo weet hier namelijk alles van. Gerdo weet precies waar u wel en niet in moet zitten. Wat de goede en slechte fondsen zijn. Wat de risico’s zijn in uw portefeuille. Toen we in gesprek raakten, kwam hij op dreef en vertelde ons het één en ander en we kunnen u één ding verzekeren: de aandelenmarkt is qua praktijken een kleuterklasje vergeleken bij wat hier allemaal gebeurt.

Dat schept weer opportunities en Gerdo pakt die op. U zult de komende tijd veel horen van onze Vastgoedjager. Als u abonné bent op De Kapitalist hoeft u niets te doen, de Vastgoed Kapitalist is één van de extra’s die u er dit jaar bij krijgt.
Het eerste Vastgoed Kapitalist seminar staat gepland voor maart. De eerste bijdrage van Gerdo voor vandaag.

Michael Kraland

Michael Kraland is financier en oprichter va Inveztor. Disclaimer Kraland: niet van toepassing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: