Lionel Le Maux bij Value Awareness Seminar

Dinsdagavond vindt ons Value Seminar plaats en Lionel Le Maux is dan ook van de partij. Wie meer wil weten over Lionel kan even hier klikken.

Andere deelnemers zijn Per Kronborg Jensen, fundmanager bij Sparinvest en Rik Schmull, voor de paneldiscussie. Lionel Le Maux heeft als opdracht drie van zijn favoriete bedrijven te presenteren. Geen theorieën over Value versus Growth. Dat serieuze deel doet Kronborg Jensen al. Schmull doet mee om lastige vragen te stellen.

Als er tijd over is, maar alleen in dat geval, kom ik die avond nog even terug op mijn presentatie bij de Dag van de Belegger, in november: alles over bear market rallies. Die presentatie vindt u hier.

Hopelijk zit Mr F ook in de zaal.
Wie is Mr F ?
Hij wordt liever niet genoemd maar laten we hem maar beschouwen als de beste en minst bekende beheerder in Nederland.
En ver daarbuiten. Maar we houden dat stil. Mr F komt niet graag in de publiciteit. Maar Inveztorianen, Kapitalisten en hun gasten kunnen die avond een drankje met hem drinken, evenals met Schmull en Le Maux.

Ook twee andere vrienden van ons komen heel discreet kijken. Deze twee beheerders scoorden vorig jaar erg goed, tussen de 5 en 10% en dit jaar is het opnieuw feest.

De kans dat dit een heel interessante avond wordt is dus groot. Ik denk dat ik zelf maar niets ga presenteren en alles op de paneldiscussie gooi met zoveel talent in de zaal. Dat wordt een mooie discussie.

Komt hier een uitgebreid verslag van op Inveztor ? Nee, helaas, niemand heeft daar tijd voor beschikbaar deze week en Mr F wil er niets van weten.

Het is een beetje zoals een orgie. Echt een stuk leuker als je er zelf bij bent. Maar we openen een draadje voor de gluurders.
 

Michael Kraland is financier en oprichter van Inveztor.nl. Disclaimer Kraland: nvt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: