Goud blijft stijgen op … ja op wat eigenlijk? En LNG

Goud raakte gisteren even de $998 en viel toen terug naar $ 989 vanochtend.
Vraag niet hoe het kan, profteer ervan is nog het beste commentaar dat ik hoorde. Want nergens zie of hoor ik uitleg over hoe dit nou komt. Ik zie geen zwakkere dollar, ik zie geen paniek, ik zie en hoor alleen maar verhalen die ik, als ik niet voor u schreef, met een drieletterig adjectief zou afdoen.
Nu denkt u wellicht dat Inveztor hier, als enige, wel een goed idee over heeft. Dank voor uw vertrouwen in onze kennis, intuïtie en marktgevoel maar helaas, wij weten het ook niet.
Onze goudaandeeltjes stijgen, onze goudfutures gaan omhoog en voordat u nu begint te roepen dat we op puur geluk aan onze score in de PolderPortefeuille komen nog even het volgende.

LNG steeg vannacht weer eens 9% naar $1,55.
In de PolderPortefeuille zijn we per abuis uit LNG vanwege een rondslingerende stop loss op 48 cents, twee maanden terug. Sindsdien is dat aandeel dus dik maal drie wat ons 2% in de portefeuille scheelt.
Als u nog long LNG bent, en bijna niemand had die stop loss zien liggen dus er zullen nog wel wat mensen zijn die het ding hebben, dan nog even het volgende. We vragen ons af of we hier niet wat winst willen nemen binnenkort. Het goede nieuws lijkt snel in de prijs te sluipen. Het blijft een verhaal met cash flow voor 2012. Contant gewaardeerd is het nog steeds goedkoop maar pas op met het risico.
Het is ook een gasverhaal en de hele gasmarkt is ingestort. En wij maal drie maar helaas dus niet in de PP. Het leven is niet rechtvaardig.

Long LNG, goud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: