Big Bang: Precies, de Chuck Yeager van Inveztor

Drie data zijn echt belangrijk in de geschiedenis van Inveztor. Ten eerste is dat 11 februari 2007. Vervolgens vieren wij altijd 28 juni 2007 en vanaf vandaag is het champagne en toastjes zeeëgel tarama op 31 januari. 

10.000
Een dag die er al enige tijd aan zat te komen, maar we hebben het goed geheim kunnen houden en u hebt hierover ook niets kunnen lezen in de media. Vandaag, dames en heren abonnees, supporters, vrienden, gratislezers, proefbezoekers en stalkers, vieren wij dat onze ijverigste forumposter door de 10.000 postingsbarrière is gegaan. Het keiharde geluid dat u nu hoort, als uw computer goed staat afgesteld tenminste, is een zogenaamde Big Bang.

Die 10.000 is niet zomaar een prestatie. Het is een superprestatie. Kijk maar even naar die twee eerste data. Die geven aan wanneer onze Held zich inschreef. Hij stak toen zijn teen in het water. Dat water was nog koud, in februari 2007, maar een paar maanden later, op 28 juni was het op temperatuur.

Dit om even aan te geven dat de heer Precies pas 948 dagen op Inveztor actief is. Het had gemakkelijk een dag of 500 meer kunnen zijn, want Precies is niet eens een poster van het eerste uur. Hij heeft velen in het stof doen bijten. Zijn nek is vrij van hete adem. Precies is, op zijn eigen, unieke en onnavolgbare wijze, Mr Cool. In elk geval, sort of.

Eenzame hoogte
Twee dingen zijn zeker, en we hebben het even niet over dood en belasting. Precies produceert meer dan wie dan ook en Precies laat niemand onberoerd. De souplesse waarmee hij met feiten weet om te gaan en zijn debattechniek staan op eenzame hoogte.

Precies heeft vrienden en ook een paar vijanden. Onder hen een aantal heren die zijn bloed wel kunnen drinken. Niet alleen dat, tientallen lezers zijn inmiddels lid van een informele co-counseling groep van Precies slachtoffers. Onder hen velen die midden in een succesvolle carrière zaten en op de beurs nog een aardige stuiver bijverdienden. De relazen gaan over geestelijke en materiële ruïne, uiteengevallen relaties, wanhoop, dakloosheid.

Reden voor ons om heel kort een Precies dossier aan te leggen waarop iedereen, en Precies al eerste, hieronder kan reageren.
 

Hoe doet Precies het nou precies?

Video
 

Wat was zijn eerste posting?

Post tijdstip 2007-06-28 10:42:47 Onderwerp re: Wildcat-verkoop: Mindoro Commentaar @: iedereen

Peter Vermeulen heeft gelijk gekregen met z’n verkoop (Mindoro is nu 92 cent!), maar voor hetzelfde geld was Mindoro regelrecht naar de $2 gegaan.
Kennelijk is hij meer een trader dan een belegger.

Mindoro is echter ONGELOOFLIJK GOEDKOOP op dit moment, alleen de nikkelvoorraad is al ca 22 miljard waard ( 60 miljoen ton a 1,1% ). De waarde van het ijzererts ad ca $50 per ton, de 2e klont nikkel en de goudvondst ad 700 miljoen, reken ik nog niet mee.

Hoeveel is 5% van 22 miljard???

De casflow kan volgend jaar al 200 miljoen of meer bedragen, bij een huidige beurswaarde van ca 70 miljoen.
Als dit inderdaad zo loopt, dan heeft Mindoro nog een groot voordeel, nl geen emissies meer.

Mindoro heeft een vooraad nikkel-ijzer, die minstens net zo groot als als die van Skye Resourses. Skye heeft een beurswaarde van ca 700 miljoen.
Een groot verschil met Skye is verder dat Skye ca 1 miljard moet investeren en dat Mindoro met een zeer kleine vestering direct kan gaan verschepen. Bovendien moet Skye zeer hoge rechten betalen aan de overheid en aan Inco.

Mindoro is de allerbeste koop in de exploratiesector op dit moment, een dergelijk koopje kom je maar een paar in je leven tegen. 
 

Wat was zijn 10.000e posting?

[quote] chiel schreef: schril contrast met eerdere uitspraken van je [/quote]

Welke dan..??

IDP
Rest ons slechts te vermelden dat Precies niet één maar twee wapenfeiten uit zijn Inveztorleven aan zijn CV kan toevoegen. Niet alleen eerste en voorlopig enige poster met 10.000 postings maar ook bedenker, oprichter, starter en animator van de Inveztor Deelnemings Portefeuille, de beroemde IDP.

Wij danken en feliciteren onze vriend Precies. Precies van Precies Ernaast en van Precies Raak. Wij hebben eigenlijk maar één aansporing voor de heer Precies, in de vorm van een vraag. Heer Precies, wanneer schakelt u hem nou in de tweede versnelling?

 

Disclaimer: nvt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: