Tax Freedom Day in Nederland

Sparrow & Partners, bij monde van Jeroen Sparrow, de ondernemende levenskunstenaar van de Nederlandse PR, vindt dit jaar plaats op 1 juli.

Volgens een bericht van Sparrow & Partners vieren de Amerikanen dit feest op 26 april. Een beetje voorsprong op ons dus denkt u dan. Niets is minder waar. Tax Freedom Day wordt heel serieus berekend met een methode die al vanaf 1948 dateert. In Nederland valt die dag in september, zo houdt Sparrow ons voor.

Iedere ontvangst van de heer Sparrow, het moet nu maar eens gezegd worden, blinkt uit door smaakvolle culinaire afwerking.
Achteloos genot, waarmee Sparrow vorm geeft aan de oprechte genegenheid die hij voor zijn relaties koestert. Het wijngedeelte is ook voor de oprechte liefhebber aantrekkelijk, een uitzondering op het cocktailcircuit, en onderscheidt zich van de in ons land meer gebruikelijke koopjesjacht die zich manifesteert via matige jaargangen, te jonge tannines en de onvermijdelijke wannabee nouveau riche bubbelproducten.
Als oprechte nerds begeeft de staf van Inveztor zich zelden buiten de deur, of het moet een bedrijfsbezoek zijn. Wij maken een uitzondering voor deze bijzondere dag.
En wijs geworden van eerdere manifestaties houden wij de middag vrij.
Voor research, u haalt ons de woorden uit de mond.

Disclaimer Kraland: nvt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: