Hoeveel dagen geven we de Griekse opklaring?

Even kijken, donderdag dachten we nog dat er een run op de Griekse banken zou komen. Vrijdag werd duidelijk dat Europa in het weekend met een oplossing zou komen en zondagmiddag kwam die ook. Maandag zakte de spread op de Griekse staatsobligaties hard, vandaag werd er met veel succes zesmaands en eenjaarspapier uitgegeven dat respectievelijk 7,5 en 6,5 keer overtekend was.
En kijk, de spread loopt alweer op, Athene zakt (niet de Godin, de beurs natuurlijk) en de vraag is wanneer de Grieken weer iets gaan verzinnen dat die mooie geste van € 45 miljard teniet doet.

Omdat we op dit moment met vakantiebezetting werken hebben we niet veel tijd voor vertier maar een weddenschapje kan er altijd af. Uw dinar denkt dat het morgenavond gedaan is met de feestvreugde en dat we in een week misschien niet terug zijn naar afgelopen donderdag maar wel naar erger dan toen deze laatste ronde begon.
Het probleem is om iemand te vinden die wil wedden.
short €

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: